شرکت بی ام کارز شرایط فروش نقدی با تحویل فوری خودروی برقی اَوِتار 11 را اعلام کرد. در این طرح فروش قیمت قطعی و رسمی این محصول با فناوری بالا و مدرن، 4 میلیارد و 198 میلیون تومان اعلام شده است.
بر اساس اعلام رسمی بی ام کارز، فروش این محصول از ساعت 10 صبح روز دوشنبه 25 فروردین ماه آغاز و تا ساعت 16 همان روز یا تکمیل ظرفیت ادامه خواهد یافت. موعد تحویل خودروهای ثبت نام شده در این طرح فروش هفته دوم خرداد ماه 1404 خواهد بود. مشتریان میتوانند اَوِتار 11 را در رنگهای خاکستری و سبز متالیک با تریم داخلی مشکی و یا رنگهای سفید و مشکی متالیک با تریم داخلی قرمز انتخاب کنند. این بخشنامه فروش دارای سود انصراف سالانه 17.5 درصد، جریمه تاخیر در تحویل 2.5 درصد در ماه و بدون سود مشارکت است.
فروش به صورت صرفا آنلاین و از طریق پورتال ایرانی کار به نشانی bahman.iranecar.com/bmcars صورت خواهد گرفت.
این خودرو توسط نادر فقیه زاده یکی از بزرگترین طراحان خودرو در دنیا، طراحی شده و در توسعه آن ترکیبی از فناوریهای نوین و طراحی مدرن و به روز آورده شده است. برند اوتار از سرمایه گذاری مشترک شرکتهای چانگان، CATL و هواوی تشکیل شده است. اوتار 11 اولین محصول این برند است که در سال 2022 در بازار چین عرضه شده است.
اوتار ۱۱ یک کراساوور برقی با موتور در محور جلو و عقب است که موتور قرار گرفته در محور جلو توانایی تولید ۱۹۵ کیلووات قدرت و ۲۸۰ نیوتنمتر گشتاور را دارا است. موتور الکتریکی محور عقب نیز ۲۳۰کیلووات قدرت و ۳۷۰ نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. مجموع توان قوای محرکه برقی اوتار 11 به ۵۶۹.۵ اسب بخار و مجموع گشتاور آن نیز به ۶۵۰ نیوتنمتر میرسد.
اوتار ۱۱ به بسته باتری ۱۱۶ کیلوواتساعتی مجهز شده است که در سیکل استاندارد CLTC، حداکثر مسافت ۷۰۰ کیلومتر را با یک بار شارژ طی میکند. مدتزمان لازم برای شارژ ۰ تا ۸۰ درصد این باتری با شارژر خانگی حدود ۴۵ دقیقه است.
از نظر ایمنی، اوتار ۱۱ به طیف گستردهای از سیستمهای کمکی رانندگی مجهز شده است. این سیستمها شامل رادار تشخیص نقاط کور (BSD)، هشدار برخورد از جلو (FCTA, FC, FCW)، ترمز اضطراری خودکار (AEBS – GAEB)، هشدار تصادف از عقب (RCW, RCTA, RCT RAEB) و هشدار عدم برخورد با مانع هنگام باز کردن درب (DOW) میشود. همچنین، سیستمهای حفظ حرکت بین خطوط (LKA) و هشدار خروج از خط (LDW) در کنار کروز کنترل تطبیقی (ACC) و دستیار حرکت در ترافیک (TS TRTS)و همچنین سامانه پایش راننده به بهبود ایمنی رانندگی کمک میکنند.
دیدگاه شما؟