محدودیت حجم موتور خودروهای اروندی در خوزستان برداشته شد و مدت مجوز تردد آنها به ۲ سال افزایش یافت. سید محمدرضا موالی زاده با اعلام این خبر، اظهار امیدواری کرد این تصمیمات به ارتقای ناوگان حملونقل استان و بهرهمندی بیشتر شهروندان از مزایای منطقه آزاد اروند منجر شود. این طرح از ۲۱ تیرماه رسماً آغاز شده است.
سید محمد رضا موالی زاده با اشاره به آخرین تصمیمات برای تردد خودروهای اروندی در سطح استان، اظهار کرد: اکنون محدودیت حجم موتور خودروهای اروندی برداشته شده و مدت مجوز تردد این خودروها در استان نیز که پیشتر تنها ۴۵ روز بود، به ۲ سال افزایش یافته و این مجوز پس از ۲ سال، تا پنج بار قابل تمدید است.
وی با بیان اینکه این اقدام بهصورت رسمی از روز شنبه ۲۱ تیرماه آغاز شده است، افزود: اجرای این طرح با همکاری بیندستگاهی، بهویژه همراهی پلیس راهور و با توجه به ظرفیتهای منطقه آزاد اروند، کلید خورده است.
استاندار خوزستان ادامه داد: انتظار داریم این روند رو به رشد، زمینهساز بهرهمندی بیشتر هماستانیهای عزیز از این ظرفیت شود.
وی تصریح کرد: این سیاستگذاری جدید بیشک ارتقای ناوگان حملونقل استان، افزایش ظرفیت و کیفیت خودروهای در حال تردد، ورود خودروهای باکیفیتتر و تسهیل حضور خودروهای مدرنتر در سطح استان را به همراه خواهد داشت.
موالی زاده با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این روند، خاطرنشان کرد: امید می رود که این اقدام گامی موثر در جهت توسعه زیرساختهای حملونقل خوزستان و بهرهبرداری بهینه از مزایای منطقه آزاد اروند باشد.
منطقه آزاد اروند با مرکزیت شهر آبادان و خرمشهر در جنوب غربی استان خوزستان، در سال ۱۳۸۳ با تصویب هیأت دولت به عنوان یکی از مناطق آزاد تجاری-صنعتی کشور تأسیس شد.
این منطقه با وسعتی حدود ۳۷ هزار هکتار، در حاشیه رودخانه اروند و مجاورت مرزهای آبی و زمینی با عراق واقع شده است. هدف از ایجاد منطقه آزاد اروند، جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی، توسعه صادرات، رونق تولید، ایجاد اشتغال و بازسازی زیرساختهای آسیبدیده از جنگ تحمیلی در ۲ شهر مهم و استراتژیک آبادان و خرمشهر بود.
با برخورداری از موقعیت جغرافیایی ویژه، دسترسی به آبهای آزاد خلیج فارس، مرز زمینی با کشور عراق و وجود ظرفیتهای متنوعی نظیر بندر، فرودگاه، دانشگاه، و نیروهای متخصص، منطقه آزاد اروند به یکی از قطبهای مهم تجاری و بازرگانی در جنوب کشور تبدیل شده است.
همچنین اجرای طرحهای مختلف عمرانی، آموزشی، گردشگری و بهداشتی در این منطقه، موجب تحول نسبی در زیرساختها و ارتقای سطح خدمات شهری در سالهای اخیر شده است.
منبع: ایرنا
دیدگاه شما؟