رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل با تاکید بر اینکه تنها سامانه معتبر برای ثبتنام اسقاط خودرو، سامانه nnhk.ir است، از متقاضیان خواست تا از ثبتنام در سایر سایتها خودداری کنند.
مهران سالاریه رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل در خصوص فرایند اسقاط خودروهای فرسوده، گفت: تمام مالکان خودروهای فرسوده ابتدا باید به سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل به عنوان مرجع ثبتنام خودروهای کشور به نشانی nnhk.ir مراجعه و گزینه «ثبتنام خودرو فرسوده» را انتخاب کنند و در بخش «ثبتنام متقاضیان» ثبتنام کنند.
به گفته وی، متقاضیان پس از ثبتنام مجاز خواهند بود در طرحهای نقدی و جایگزینی خودروهای فرسوده ثبتنام داشته باشند.
رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل با اشاره به اینکه ثبتنام در تمام سایتهای دیگر کلاهبرداری است، تاکید کرد: متقاضیان طرحهای نقدی پس از ثبتنام میتوانند شخصاً به مراکز اسقاط سراسر کشور مراجعه و نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه نقد آن اقدام کنند.
وی تاکید کرد: متقاضیان طرحهای جایگزینی هم باید در فراخوانهای خودروسازان برای طرحهای جایگزینی شرکت کنند و فرآیندهای مربوطه را طی کنند.
رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل در خصوص سن فرسودگی خودروها گفت: سن فرسودگی خودروهای شخصی سواری، سواری کار و ون مسافربری بنزینی، گازسوز، دوگانهسوز و دیزلی ۲۰ سال و هیبریدی ۲۳ سال است. از سوی دیگر خودروهای عمومی شامل انواع تاکسی و ون مسافربری با پلاک تاکسی بنزینی، دوگانهسوز، پایه گازسوز و دیزلی ۱۲ سال و هیبریدی ۱۵ سال، مینیبوسهای دیزلی ۱۲ سال و پایه گازسوز ۱۵ سال، اتوبوسهای برون شهری ۱۵ سال، اتوبوسهای درونشهری دیزلی ۱۰ سال، پایه گازسوز ۱۲ سال و برقی ۲۰ سال، انواع وانتبار ۱۵ سال، کامیونت، کامیون و کشنده ۲۵ سال و موتورسیکلتهای بنزینی کاربراتوری ۶ سال، انژکتوری ۱۲ سال و برقی ۱۵ سال تعیین شده است.
به گفته وی، خودروهای بالای ۱۰ سال که به سن فرسودگی نرسیدهاند در صورتی که ۲ بار متوالی قادر به اخذ برگه معاینه فنی نشوند هم میتوانند برای اسقاط مراجعه کنند.
دیدگاه شما؟