نامی +e2 هاچبک جذاب نامی خودرو پیشرو

.
جمعه - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۳۸ ق٫ظ
تحریریه اتومدیا
نامی +e2 اتومدیا

نامی +e2 نام هاچبک برقی شرکت دانگ فنگ است که شرکت نامی خودرو پیشرو برای اولین بار این محصول را در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ رونمایی کرد. برند نامی در سال ۲۰۲۰ در کشور چین به عنوان زیر مجموعه شرکت دانگ فنگ تاسیس شد که تخصص آن تولید خودروهای کوچک برقی است. هاچبک برقی دانگ […]

نامی +e2 نام هاچبک برقی شرکت دانگ فنگ است که شرکت نامی خودرو پیشرو برای اولین بار این محصول را در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ رونمایی کرد. برند نامی در سال ۲۰۲۰ در کشور چین به عنوان زیر مجموعه شرکت دانگ فنگ تاسیس شد که تخصص آن تولید خودروهای کوچک برقی است.

هاچبک برقی دانگ فنگ که با نام Nammi 01 و نامی باکس نیز شناخته می‌شود، در سال ۲۰۲۴ رونمایی شد و پس از مدت کوتاهی در بازارهای جهانی مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفت. این خودرو برقی در حال حاضر در بازارهای مختلفی مانند فنلاند، نروژ، سوئیس و چین قرار دارد. شرکت نامی خودرو پیشرو با توجه به علاقه کاربران ایرانی به خودروهای کوچک قصد دارد این خودرو را به بازار ایران عرضه کند و از آنجایی که خودروهای هاچبک مانند پراید، 206 و رنو ۵ در سال‌های اخیر فروش خوبی داشته‌اند، به نظر می‌رسد که نامی e2+ برقی نیز در کشورمان موفق باشد.

نامی +e2 اتومدیا

بررسی مشخصات فنی نامی +e2

نامی +e2 از لحاظ ابعاد ۴۰۳۰ میلی‌متر طول، ۱۸۱۰ میلی‌متر عرض، ۱۵۷۰ میلی‌متر ارتفاع و ۲۶۶۰ میلی‌متر فاصله بین دو محور دارد. با توجه به این ابعاد نامی e2+ از صندوق ۳۶۰ لیتری برخوردار است. این خودرو از لحاظ اندازه نسبتا مشابه به چری X55 است و به صورت کلی از این خودرو به عنوان خودرویی کوچک و جمع و جور نام می‌برند.

نسخه‌ای از نامی +e2 که در بازار ایران مورد استفاده قرار خواهد گرفت و اکنون در کشورهای دیگر استفاده می‌شود، به موتور برقی ۷۰ کیلوواتی مجهز است. نیروی محرکه نامی e2+ توسط یک موتور برقی تامین می‌شود که ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. نیروی تولید شده توسط گیربکس تک سرعت به چرخ‌های جلوی خودرو منتقل می‌‌شود که نامی +e2 را به حداکثر سرعت ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت می‌رساند.

نامی +e2 اتومدیا

خودرویی که در نمایشگاه خودروی تهران توسط نامی خودرو پیشرو رونمایی شد، از باتری با ظرفیت 42 کیلووات ساعت بهره می‌برد که با یک بار شارژ می‌تواند تا ۴۳۰ کیلومتر را بپیماید. شارژ باتری‌های این خودرو با شارژرهای معمولی ۸ الی ۱۰ ساعت طول می‌کشد؛ اما اگر برای شارژ آن از شارژرهای DC استفاده کنید، این زمان به ۳۰ دقیقه کاهش پیدا می‌کند. نامی +e2 با توجه به وزن ۱۴۳۰ کیلوگرمی و تمام ویژگی‌هایی که دارد می‌تواند در ۱۲ ثانیه از سرعت صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

بررسی طراحی نامی +e2

نامی ۰۱ در دسته خودروهای هاچبکی قرار می‌گیرد که معمولاً طراحی ساده‌ای دارند؛ چراغ‌های این خودرو مخاطب را به یاد محصولات اسمارت می‌اندازد. به رسم خودروهای برقی خبری از جلوپنجره نیست و تنها ورودی هوا در قسمت جلو در زیر سپر و به جهت خنک‌کاری باتری‌ها ایجاد شده است.

نامی +e2 اتومدیا

در نمای جانبی نامی +e2 بدنه آن با مجموعه‌ای از خطوط و منحنی‌ها تزیین شده و دستگیره‌های مخفی شونده در این قسمت جلب توجه می‌کنند. رینگ‌های آیرودینامیک و قطعات مشکی رنگ که در زیر درها، قاب آینه‌ها، ستون‌ها و دور شیشه‌های جانبی استفاده شده این نما را از سادگی خارج می‌کند. درهای این هاچبک از نوع فریم لس طراحی شده که در نوع خود عحیب است.

نامی +e2 اتومدیا

در نمای عقب Nammi 01 اولین بخشی که جلب توجه می‌کند، رنگ متفاوت بخشی از در صندوق با بدنه است. در نمای عقب این خودرو به دلیل اینکه شیشه عقب به رنگ سیاه طراحی شده‌، اطراف آن نیز از بخش‌های مشکی براق پیانویی استفاده کرده‌اند تا طراحی سازگاری به وجود بیاورند.

نامی +e2 اتومدیا

داخل کابین بسیار ساده اما جذاب طراحی شده است. فرمان دو سر تخت، نمایشگر 5 اینچ پشت فرمان، نمایشگر 12 اینچ مرکزی که باعث شده دکمه‌های فیزیکی حذف شود، دیزاین جذاب داشبورد، متریال باکیفیت والبته داشبور عجیب از ویژگی‌های کابین این خودرو محسوب می‌شوند.

امکانات ایمنی و رفاهی

از امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می‌توان به سنسورکنترل باد تایر‌ها، سیستم کنترل پایداری، ترمز پارک برقی، سنسور نور، ترمز کمکی و سنسور کنترل کشش، کروز کنترل، تهویه الکتریکی، نمایشگر ۱۲ اینچی، دوربین ۵۴۰ درجه، آینه‌های جانبی برقی، گرمکن آینه‌های جانبی، صندلی برقی راننده، مموری صندلی راننده، شارژر وایرلس، سنسور دنده عقب، گرمکن و سردکن صندلی راننده، سه حالت رانندگی مختلف و کی‌لس استارتر اشاره کرد.

دیدگاه شما؟