نیسان سیلفی که ژاپنیها آن را شیروفی صدا میکنند، سال 2000 جایگزین مدل پولسار شد. در بازار داخلی ژاپن، به این خودرو نیسان بلوبرد سیلفی میگفتند که تولید آن سال 2001 به پایان رسید و از نسل سوم به بعد تنها نام سیلفی را برای آن استفاده کردند. این خودرو در بازارهای صادراتی نیسان نامهای […]
نیسان سیلفی که ژاپنیها آن را شیروفی صدا میکنند، سال 2000 جایگزین مدل پولسار شد. در بازار داخلی ژاپن، به این خودرو نیسان بلوبرد سیلفی میگفتند که تولید آن سال 2001 به پایان رسید و از نسل سوم به بعد تنها نام سیلفی را برای آن استفاده کردند.
این خودرو در بازارهای صادراتی نیسان نامهای متفاوتی داشت و به غیر Pulsar که بالاتر به آن اشاره شد با نامهای آلمرا، سانی و سنترا نیز در دیگر کشورها عرضه به فروش رسید. سال 2012 نام سیلفی بر روی نسل هفتم سنترا گذاشته شد تا نیسان رسما به زندگی مستقل این مدل پایان دهد.
نسل اول این سدان مابین سال 2000 تا 2003 با کد بدنه N16 و G10 تولید و در بازارهایی همچون آسیا، استرالیا و اروپا به فروش میرسید. البته لازم به ذکر است در برخی از بازارها نسل اول سیلفی تا 2012 روی خط تولید بود.
سال 2005 و در جریان نمایشگاه خودرو توکیو، نسل دوم نیسان سیلفی بر اساس و پایه پلتفرم B نیسان که محصولاتی همچون تیدا و لیوینا توسعه پیدا کرده بودند معرفی شد.
طراحی خودرو به صورت کلی تغییر پیدا کرده و از نظر ابعاد نیز نسبت به نسل قبلی بزرگتر شده بود.
همانطور که بالاتر اشاره کردیم، سال 2012 نیسان سیلفی با نسل هفتم سنترا ادغام و عملا نیسان سیلفی به عنوان مدلی شاخص و تک از خط تولید نیسان کنار رفت تا هزینه ساخت و توسعه کاهش پیدا کند.
نسل سوم از سال 2012 روی خط تولید رفت و در بازارهای متعددی به فروش رسید. اتمام این نسل در هر بازار متفاوت است تا جایی که فروش و تولید این خودرو در بازار ژاپن تا 2021 ادامه پیدا کرد و در بازارهای چین و مصر همچنان این نسخه به فروش میرسد.
نسل چهارم و آخرین نسل نیسان سیلفی در سال 2019 و در جریان هجدهمین نمایشگاه خودرو شانگهای رونمایی شد.
این خودرو در سایتهای چین، مکزیک و تایوان نیسان تولید میشود و تنها در بازار آمریکا شمالی و چین به فروش میرسد.
تفاوت دو نسخه بازار آمریکا که با نام سنترا شناخته میشود و چین؛ در ظاهر و البته سیستم تعلیق تورشن بیم و گیربکس CVT هفت سرعته است.
نسخه e-Power که نامی خودرو پیشرو آن را به صورت وارداتی به بازار ایران عرضه میکند، سال 2021 معرفی و در سال 2023 فیس لیفت شد.
مشخصات Nissan Sylphy e-power
نامی خودرو تریم مکس ادیشن که بالاترین نسخه ممکن برای واردات به ایران محسوب میشود را انتخاب کرده تا خریداران بهترین نسخه را در ایران سوار شوند.
سیلفی نامی خودرو از پیشرانه ۳ سیلندر ۱.۲ لیتر تنفس طبیعی استفاده میکند که در کنار موتور الکتریکی مجموعا ۱۳۶ اسببخار قدرت و ۳۰۰ نیوتنمتر گشتاور ایجاد میکند. این میزان نیرو و قدرت توسط گیربکس E-CVT به چرخهای جلو منتقل میشود.
پیشرانه بنزینی نیسان سیلفی عملا نقش ژنراتور را بازی میکند و به صورت مستقیم به چرخها متصل نیست.
حجم باک این خودرو ۴۱ لیتر و مصرف سوخت آن نیز ۴.۵ لیتر در هر صد کیلومتر است.
از نظر ابعاد؛ سیلفی ۴۶۵۲ میلیمتر طول، ۱۸۱۵ میلیمتر عرض، ۱۴۴۵ میلیمتر ارتفاع و ۲۷۱۲ میلیمتر فاصله بین دو محور دارد.
از امکانات این خودرو میتوان به فرمان برقی، ABS، EBD، ترمزهای دیسکی، ترمز پارک برقی، کنترل خودرو در سربالایی، کروزکنترل تطبیقی هوشمند، اتوهلد، سیستم هشدار خروج از خط، سیستم حرکت بین خطوط، هشدار نقطه کور، سیستم هوشمند E-Pedal، سیستم ISS، نشانگر فشار و دمای تایر، ۶ کیسه هوا، VDC، ترمز اضطراری اتوماتیک، هشدار صوتی عابر پیاده، سیستم هشدار برخورد از جلو، ترمز کمکی، دوربین ثبت وقایع، سانروف و اتولایت اشاره کرد.
دیدگاه شما؟