نگاهی به غرفه گروه صنعتی ایران روور

.
پنجشنبه - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸ ب٫ظ
تحریریه اتومدیا

ایران روور نامی قدیمی در صنعت خودرو ایران محسوب می‌شود و که فعالیت اصلی آن تجهیز خودروهای آفرودی است اما در حال حاضر در بحث واردات نیز با زیر مجموعه خود به برند اشکودا و نیسان را به بازار عرضه می‌کند. این گروه با تمام زیرمجموعه‌های خود که شامل آمیتیس خودرو، آنی سرویس، هایپر کار […]

ایران روور نامی قدیمی در صنعت خودرو ایران محسوب می‌شود و که فعالیت اصلی آن تجهیز خودروهای آفرودی است اما در حال حاضر در بحث واردات نیز با زیر مجموعه خود به برند اشکودا و نیسان را به بازار عرضه می‌کند.

این گروه با تمام زیرمجموعه‌های خود که شامل آمیتیس خودرو، آنی سرویس، هایپر کار مزین خودرو و پارس ساتر هوشمند می‌شود در نمایشگاه خودرو تهران حضور پیدا کرده است.

ایران روور

محصولات اشکودا که شامل مدل‌های کاروک، سوپرب و اکتاویا می‌شود را پارس ساتر هوشمند به بازار عرضه خواهد کرد.

اشکودا کاروک

اشکودا کاروک سال ۲۰۱۷ بر اساس پلتفرم MQB A1 گروه فولکس‌واگن توسعه پیدا کرد و معرفی شد. این کراس‌اوور در لاین‌آپ اشکودا جایگزین یتی شد و بین کامیک و کودیاک قرار می‌گیرد.

این خودرو از پیشرانه ۱.۴ لیتر توربو بهره می‌برد که ۱۴۸ اسب‌بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این میزان نیرو و گشتاور از طریق گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.

از امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می‌توان به سیستم کنترل خودرو در سربالایی، سیستم کنترل لغزش، ترمز کمکی الکترونیکی، ESP, EBD, سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، ۶ کیسه هوا، ۱۲ سنسور اولتراسونیک، سقف پانورامیک، صندلی برقی راننده، کروز کنترل، سنسور باران، نمایشگر ۹.۲ اینچ مرکزی، سنسور پارک عقب و جلو، شارژر وایرلس، اتوهلد، ترمز پارک برقی، دستیار پارک و دوربین دنده عقب اشاره کرد.

اشکودا اُکتاویا

اشکودا اُکتاویا، سال 1996 با مدل 1997 برای اولین بار در جمهوری چک معرفی شد. نسل اول این خودرو بر روی پلتفرم گروه A4 فولکس واگن که آئودی TT، گلف نسل چهارم و بیتل جدید نیز بر روی آن توسعه پیدا کرده بودند بنا به تولید رسید.

نسل دوم در سال 2004 و نسل سوم در سال 2012 عرضه شدند و آخرین نسل آن که با پارس ساتر هوشمند به ایران می‌آید نیز از سال 2019 بر روی خط تولید قرار گرفته است.

سال 2024 نسل چهارم دچار فیس لیفت شد که تغییرات این مدل به بخش طراحی جلوپنجره، تغییر سپر جلو عقب، هدلایت‌های LED جدید مجهز به فناوری ماتریکس، تغییر گرافیک چراغ‌های عقب، اضافه شدن رنگ‌های جدید به بدنه، طرح جدید رینگ‌ها، متریال با کیفت برای صندلی‌ها، رنگ‌های جدید برای کابین، به روز رسانی گرافیک کلاستر، آپدیت سیستم اینفوتینمنت و اضافه شدن موارد ایمنی بیشتر و قدرت و خروجی بیشتر برای نمونه RS معطوف می‌شود.

از اُکتاویا سال 2023 بیش از 204 هزار دستگاه به فروش رسیده  و پیشرانه این خودرو نیز با نمونه کاروک یکسان است.

امکانات ایمنی و رفاهی مهم این خودرو شامل دیلایت، اتولایت، سنسور باران، تنظیم برقی صندلی‌های جلو در 6 جهت، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، تهویه مطبوع اتوماتیک دو کاناله، کروز کنترل تطبیقی، شارژر وایرلس، هدآپ دیسپلی، نمایشگر 10 اینچ پشت فرمان، نمایشگر 12 اینچ مرکزی، 6 ایربگ، پارک خودکار، رادار بین خطوط و هشدار برخورد از جلو می‌شود.

اشکودا سوپرب

سدان سایز متوسط چکی‌ها برای اولین بار در سال 2001 و بر روی پلتفرم گروه B5 فولکس واگن توسعه پیدا کرد.

نسل‌های بعدی این خودرو به ترتیب در سال‌های 2008 و 2015 معرفی شدند.

سال 2023 آخرین نسل از این سدان معرفی شد که این نمونه با پارس ساتر هوشمند به نمایشگاه خودرو تهران آمده بود.

طبق کاتالوگ این شرکت، دو قوای محرکه 1.4 و 2 لیتر توربو برای این خودرو در نظر گرفته شده که خروجی گزینه اول مانند دیگر محصولات است.

اما پیشرانه 2 لیتر توربو این خودرو 186 اسب‌بخار قدرت و 320 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند که از طریق گیربکس هفت سرعته دو کلاچه به چرخ‌ها منتقل می‌شود.

این دو نمونه در سطح تجهیزات رفاهی و ایمنی نیز با یکدیگر متفاوت هستند که نسخه 2 نسبت به نسخه 1.4 لیتر از مواردی همچون ایربگ پرده‌ای، کروز کنترل تطبیقی، رانندگی خودکار سطح 1، فرمان چرم، سنسور در صندوق، شارژر وایرلس، تنظیم برقی صندلی، مموری صندلی، امبینت لایت و آینه الکتروکرومیک بهره می‌برد.

در این نمایشگاه نسخه پلیس اشکودا سوپرب نیز در معرض دید عموم قرار گرفت تا شایع حضور این سدان در ناوگان پلیس قوت بگیرد.

اینفینیت اکسپلورر

اینفینیت اکسپلورر در بازار جهانی دو قوای محرکه برای این خودرو در نظر گرفته شده که اولین نمونه از نوع 4 سیلندر 2 لیتر توربو ساخت چانگان با ۲۳۳ اسب‌بخار قدرت و 390 نیوتن‌متر گشتاور است. این میزان قدرت و نیرو توسط گیربکس 6 سرعته دستی و یا 8 سرعته اتوماتیک به هر چهارچرخ منتقل می‌شود. نمونه دوم از نوع چهار سیلندر 2 لیتر توربو دیزل گریت وال با قدرت 163 اسب‌بخار قدرت و 400 نیوتن‌متر گشتاور است که تنها با گیربکس 6 سرعته دستی به بازار عرضه خواهد شد.

از امکانات مهم این خودرو‌ می‌توان به اتولایت، سنسور باران، تنظیم برقی صندلی‌ها، تمظیم صندلی‌های عقب، ترمز اضطراری، هشدار خروج از خط، نمایشگر ۷.۵ اینچ کلاستر، نمایشگر ۱۲.۳ اینچ مرکزی، سیستم تشخیص نقطه کور، سیستم نگهدارنده بین خطوط، ۶ ایربگ، سیستم کنترل خودرو در سربالایی و سرپایینی، رادار جلو، دپربین عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، قفل دیفرانسیل و ۵ حالت رانندگی اشاره کرد.

اسم اصلی این پیکاپ لانتاژه است و نسخه بنزینی آن دارای بازه قیمت 14.160 تا 21.810 دلار و نمونه دیزل با بازه قیمت 15.150 تا 19.685 دلار در چین به فروش می‌رسد. این یک پیکاپ سایز متوسط محسوب می‌شود و جوانانی را هدف قرار داده که می‌خواهند با بودجه‌ای مقرون به صرفه خودرویی داشته باشند که آخر هفته‌ها با آن به حومه شهر و یا کوهستان و کویر مسافرت کنند.

آنی سرویس و مزین خودرو

به غیر از این موارد، مزین خودرو یکی از زیر مجموعه‌های این شرکت در بحث کاربری سازی و تججهیز ون‌ها نیز محصولات خود را در دو نوع VIP و کمپر به نمایش گذاشته بود. مشتریان می‌توانند ون خود را به این شرکت بسپارند تا این عمل بر روی آن انجام شود و یا از این شرکت ون تویوتا هایس با این کاربری‌ها خریداری کنند.

آنی سرویس نیز یکی دیگر از خدمات این شرکت است که در نمایشگاه معرفی شد. این خدمت در درجه اول به مشتریان این شرکت سرویس‌های دوره‌ای و خدماتی را ارائه می‌دهد و نکته مهم آن این است که اگر شخصی در شهری زندگی کند که شعبه خدمات پس از فروش در آن شهر نباشد، از طریق این سرویس تمامی قطعات مورد نظر به همراه تکنسین فنی به محل اعزام می‌شود تا خدمات رسانی به مشتری انجام شود. استفاده از این سرویس برای این دسته از مشتریان هزینه‌ای در بر نخواهد داشت.

در عین حال شرکت‌هایی که خدمات پس از فروش ندارند و یا هنوز اقدامی در این راستا نکرده‌اند نیز می‌توانند با عقد قرارداد از این خدمت استفاده کنند.

دیدگاه شما؟