به گفته معاون سازمان اموال تملیکی تا پیش از سال جاری امکان تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وجود نداشته و در سال جاری این امکان براساس قانون بودجه فراهم شده است. سعید غلامی معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به سوالی در خصوص تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در اختیار […]
به گفته معاون سازمان اموال تملیکی تا پیش از سال جاری امکان تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وجود نداشته و در سال جاری این امکان براساس قانون بودجه فراهم شده است.
سعید غلامی معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به سوالی در خصوص تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در اختیار سازمان اموال تملیکی در سال جاری گفت: با توجه به تلاش های سازمان اموال تملیکی و دولت جهت تعیین تکلیف هر چه سریعتر کالاهای رسوبی در انبارهای این سازمان، در نهایت این تلاش ها و پیگیری ها منجر به تصویب قانون بودجه سال 1402 شد.
وی افزود:
براین اساس منع فروش وسایل نقلیه در اختیار سازمان برداشته شد که در این خصوص سازمان اموال تملیکی با همکاری و تعامل تمامی دستگاه های مربوط نظیر قوه قضائیه، گمرک، سازمان ملی استاندارد، حفاظت محیط زیست، راهور فراجا، سازمان امور مالیاتی و…. اقدام لازم جهت برگزاری مزایده های سراسری و فوقالعاده را در دستور کار قرارداد.
غلامی تاکید کرد: با توجه به سفر اخیر معاون اول محترم رئیس جمهور این موضوع سرعت بیشتری گرفت و مزایده فوق العاده 581 مربوط به انواع وسایل نقلیه برگزار شد. این روند با توجه به محدودیت زمانی قانون بودجه سال 1402 کل کشور تا پایان سال ادامه خواهد داشت و این سازمان با توان حداکثری در تعیین تکلیف هر چه سریعتر کالا های در اختیار اهتمام خواهد داشت.
همچنین سرهنگ سامان غنی زاده معاون هماهنگ کننده انتظامی استان اظهار کرد: مالکان محترم خودروهایی که بیش از 12ماه و موتورسیکلت هایی که بیش از 6ماه از تاریخ توقیف آنها سپری شده و در پارکینگ می باشند می بایست نسبت به ترخیص وسائط نقلیه خود اقدام نمایند.
معاون هماهنگ کننده انتظامی استان تاکید کرد: برابر مصوبات و تصمیمات قوه قضائیه در صورت گذشت 2ماه از انتشار خبر و عدم ترخیص از سوی مالکان، وسائط فوق رها شده تلقی و نسبت به واگذار آنها به مراکز اسقاط از طریق مزایده اقدام خواهد شد.
منبع : خبر گزاری تسنیم
دیدگاه شما؟