شگرد قاچاقچیان برای پلاک‌کردن خودروهای لوکس قاچاق

.
یکشنبه - ۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲ ق٫ظ
تحریریه اتومدیا
خودروهای لوکس قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اعلام خبر انهدام یک باند شماره‌گذاری خودروهای لوکس قاچاق، شگرد قاچاقچیان برای پلاک‌کردن این خودروها در پایتخت و مراکز استانها را توضیح داد. سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا  در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه خودروهای لوکس قاچاق چگونه به شهرها می‌رسند، اظهار کرد: خودروهای لوکس قاچاق […]

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اعلام خبر انهدام یک باند شماره‌گذاری خودروهای لوکس قاچاق، شگرد قاچاقچیان برای پلاک‌کردن این خودروها در پایتخت و مراکز استانها را توضیح داد.

سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا  در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه خودروهای لوکس قاچاق چگونه به شهرها می‌رسند، اظهار کرد: خودروهای لوکس قاچاق به‌وسیله کشتی‌ها به خورها آورده می‌شوند و در آنجا بارگیری می‌شوند و اکثراً شبانه به مقاصد شهرها از جاده‌های فرعی حرکت می‌کنند.

وی افزود: اغلب این خودروها “پورشه”، “بنز”، “لندکروز” و… هستند که به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این خودروها چگونه پلاک می‌شوند و در شهر تردد می‌کنند، تصریح کرد: این خودروها به‌صورت قانونی پلاک نمی‌شوند چراکه فاقد مدارک قانونی هستند.

رحیمی با بیان اینکه برخی از افراد با روش‌های غیرقانونی، پلاک‌هایی برای این خودروها تهیه می‌کنند، گفت:

به‌عنوان مثال:

یک بنز قدیمی در زمان‌های قدیم به‌صورت رسمی توانسته است از پلیس راهنمایی و رانندگی پلاک دریافت کند چرا که آن زمان آن مدل ماشین قانونی وارد کشور شده بود و برای پلاک کردن مشکلی نداشت.

وی ادامه داد:

حال این افراد، پلاک را از روی آن مدل بنز قدیمی باز می‌کنند و به‌روی یک بنز جدید که به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده است، نصب می‌کنند.

سردار رحیمی بیان کرد: اخیراً مأموران پلیس امنیت اقتصادی باندی را شناسایی کردند که این نوع پلاک‌ها را خرید و فروش می‌کنند یا حتی اجاره می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد، درآمد بالایی از این نوع معاملات دارند و در برخی مواقع تنها با خرید و فروش این پلاک‌ها، پول خرید یک خودروی بنز را به دست می‌آورند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پایان گفت:

از ابتدای سال تاکنون آمار کشف خودروهای لوکس قاچاق نسبت به سال قبل 47 درصد افزایش داشته است.

دیدگاه شما؟